menu

Verf & Behang

De Trimetal verfsystemen voldoen aan de hoogste professionele kwaliteitsnormen om gebouwen duurzaam te beschermen, zowel binnen als buiten. Behang is opnieuw helemaal in! Kom kiezen in ons zeer uitgebreid gamma, HOW, Dekens, Campaert, Eyffinger, Spits, Dutch

Verf

De Trimetal verfsystemen voldoen aan de hoogste professionele kwaliteitsnormen om gebouwen duurzaam te beschermen, zowel binnen als buiten. Tegelijk vervullen ze een esthetische rol: ze verfraaien het straatbeeld, voegen sfeer toe aan interieurs en onderstrepen de persoonlijke smaak van de bewoners. Trimetal spendeert veel tijd aan het op punt houden van het assortiment, om steeds de beste kwaliteit te garanderen voor de vakman.

Trimental heeft alles in huis. Wat de opdracht ook mag zijn, de juiste producten zijn voorhanden. Zo’n breed assortiment is een geruststelling, want zo kan je elke job aan: kleine of grote opdrachten, binnen- of buitenshuis, op elke ondergrond, …

Het assortiment van Trimetal is opgedeeld in verschillende productlijnen afhankelijk van het te schilderen oppervlak. Daarenboven biedt Trimetal binnen deze categorieën niet alleen solventgedragen, maar ook een compleet assortiment watergedragen verven aan.

Behang

Op zoek naar iets dat echt verrast? De zaken eens bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter jou laten… stop maar , hier ben je aan het juiste adres. Het Gordijnhuis geeft je een nieuwe kijk op behang, voor alle persoonlijkheden.

Gordijnen
Karpetten in & outdoor